S HHC na dovolenou - realita nebo sladký sen?

Ach to léto, pro mnohé nejkrásnější část roku. Sluncem zalité dny, žádný strach z mrazivých večerů a radost všude, kam se podíváš. Co ale k létu neodmyslitelně patří je dovolená. Cestování, ať už směr letiště a hurá do neprobádaných končin tropických rájů a nebo vstříc každoročnímu výletu do Chorvatska s dostatečnou zásobou řízků na celou cestu, všichni se bezesporu těší a odpočítávají dny. To sebou ale často nese i stinné stránky. Pro některé z nás může být pobyt v jiném prostředí stresující a nedokážeme se uvolnit naplno. A nebo jen chceme ještě větší dávku pohody a potěšení, které nám žádný plážový bar nenamíchá. Od toho tu je HHC, které si se vším poradí. Kam si ho ale můžeme bez problému vzít a při jakých situacích musíme svého kouzelného parťáka nechat doma?

Jak tedy zůstat v klidu?

Celá situace ohledně legality HHC stále zůstává nezodpovězená a každým momentem měnící se. Nejdůležitější je tedy se před odjezdem důkladně informovat o dané zemi. Pokud cestujete letecky, jsou HHC produkty do příručního zavazadla zcela nevhodné. Raději počkejte a možná se vám podaří nakoupit ve vaší cílové destinaci. 

Pokud se ale rozhodnete cestovat, ať už s HHC nebo CBD produkty, nezapomínejte na základní pravidla. Vezměte si sebou především dokumentaci o složení daného produktu a důkaz o tom, že ve vaší zemi jsou tyto produkty legální. Předejdete tak stresu, se kterým by si i HHC horko těžko poradilo.

Bon voyage!