Co je to HHC?

HHC je přirozeně se vyskytující sloučenina. Mezi jeho známější bratrance můžeme zařadit Té--Há--Cé či Cé--Bé--Dé. Cé--Bé--Dé je složkou mnoha produktů, které údajně pomáhají při všech problémech od bolesti a bolestivosti až po úzkost, depresi a problémy se spánkem. Co však dokáže HHC? Na to se společně podíváme.

Kde se vzalo HHC? 

HHC objevil americký chemik Roger Adams v roce 1944. A to tak, že se mu podařilo přidat molekulu vodíku k TéHáCé. Tím přetvořil Té--Há--Cé na HHC. Tento proces je známý jako hydrogenace a dnes se využívá zcela běžně například pro ztužování rostlinných tuků na margarín. 

Je HHC legální?

Umělé HHC je ve světě i u nás nelegální, jelikož vzniká syntetickou cestou, tudíž je za vstupní surovinu považováno právě Té--Há--Cé a to je legislativou regulováno nebo zcela zakázáno. Proto, aby se smělo HHC používat i k osobním a prodejním účelům je potřeba ho získat přirozenou cestou z rostliny.

Naštěstí už dnes víme, že se HHC přirozeně vyskytuje v semenech a také v pylu. V této přírodní formě je zcela legální a může se využívat k dalšímu zpracování ve formě všemožných produktů. Jako jsou liquidy do vapovacích per a vaporizérů, tablet, olejů, cukrovinek atd. 

Zažijete s HHC opojné stavy?

Stejně jako TéHáCé, i HHC vyvolává u mnoha lidí příjemný pocit. Ale přesně určit, jaký pocit to je, může být těžší. Alespoň prozatím. Někteří lidé uvádějí podobné účinky jako u běžných produktů s TéHáCé, ale není dostatek údajů, abychom si mohli být jisti, zda je to pravda. Stejně tak není dostatek údajů, abychom věděli, zda se při užívání HHC mohou vyskytnout špatné vedlejší účinky nebo dokonce dlouhodobé negativní účinky.

Kde HHC seženete?

Spousta internetových obchodů a vape shopů prodává HHC v různých formách. Mohou to být vape cartridge, které kouříte pomocí vapovacího zařízení, nebo žvýkací bonbony, či ostatní druhy sladkostí jako je HHC brownie. Vždy si ověřte toho u koho HHC produkty kupujete nebo rovnou zvolte ty naše. Jen u nás budete mít jistotu původu, laboratorní testování a nejpřísnější metody schvalování produktů. Kvalita je u nás zaručena.

Jak užívat produkty s HHC?

Ačkoli někteří jej používají k různým lékařským účelům, neexistuje zatím žádný výzkum, který by tato použití podporoval. Kromě toho mnoho lidí jednoduše používá výrobky HHC pro jejich omamné účinky. Dle zkušeností uživatelů víme, že HHC pomáhá s nevolností, zbavuje stresu a zlepšuje chuť k jídlu. Také dodá do vašeho dne lepší náladu. Avšak berte v potaz, že nejsou tyto účinky věděcky ověřeny a proto je musíte brát s určitou rezervou.